Elkészültek CSOK modelljeink!

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) 2015. júliusi bevezetése óta rengeteg érdeklődés érkezett hozzánk. Ezen a felületen szeretnénk segítséget nyújtani azok számára, akik az igénylésen gondolkodnak. A törvény értelmében a Családi Otthonteremtési Kedvezmény új- és használt lakás, illetve ház vásárlására és építésére egyaránt felhasználható. Ebbe természetesen beletartoznak a mi általunk készített házak is, amelyek kiemelkedően magas minőségű építési technológiájuknak és energiahatékonyságuknak köszönhetően maximálisan megfelelnek a CSOK követelményeinek.
Cégünk az építkezés minden apró részletét segítenek megtervezni, így Önnek nincs más dolga, csak megálmodni szeretett otthonát! Felejtse el az évekig tartó aggódást és idegességet, cégünk igény szerint, kulcsrakészen, minden részletében megvalósítja álmai otthonát! Azok számára, akik kifejezetten a CSOK paramétereinek megfelelő házban gondolkodnak, létrehoztuk CSOK (1,2,3) modelljeinket, amelyek mind méretükben, mind funkciójukban tökéletesen igazodnak a gyermekes családok igényeihez! Abban az esetben ha felkeltettük érdeklődését lépjen velünk kapcsolatba a weblap alján található elérhetőségeink valamelyikén!


A CSOK igénylés feltételeiről partnereinknél tájékozódhat bővebben, melyeket az ikonokra való kattintással érhet el.


Önnek nem feltétlen kell típusházat választania, az alábbi terveket inkább csak ötletadásnak szánjuk. Konkrét ajánlatért keressen minket elérhetőségeink bármelyikén, hogy az ÖN igényeihez és telkéhez igazíthassuk tervjavaslatunkat!